Wijnblad

Wijngroothandel

Omdat een horeca-ondernemer aan duizend-en-één dingen moet denken, zijn er wijngroothandels die hen helpen met alles op het gebied van wijn. Het verschil tussen een slijterij en een wijngroothandel is natuurlijk de specialisatie: waar een slijterij allerlei alcoholische dranken verkoopt, richt een wijngroothandel zich voornamelijk op wijn.

Waar u op moet letten tijdens het kiezen van de juiste wijngroothandel

Als horeca-ondernemer is het belangrijk dat u niet kiest voor een willekeurig bedrijf, maar voor de juiste pártner. Een wijnhandelaar die er voor u is, als alles even niet op rolletjes verloopt. Een goede partij herkent u aan de volgende 5 zaken:

  1. Het aanbod
   Hoeveel wijnen zijn er? Welke merken zijn dit? Biedt de wijngroothandel genoeg om u te kunnen onderscheiden van andere horeca-ondernemers in uw omgeving?
  2. De kennis
   Om de juiste informatie en advies te krijgen over bijvoorbeeld smaak, herkomst en wijn-spijs combinaties is de juiste kennis nodig. Hoeveel ervaring heeft de wijngroothandel? Zijn er opleidingen gevolgd en hoe blijft de kennis up-to-date?
  3. Het serviceniveau
   Hoe gaat de wijngroothandel om met calamiteiten? Kan er met spoed worden geleverd? En ook randzaken als klimaatkasten, als daar iets mee is?
  4. Proeven
   Een goede wijngroothandel biedt de mogelijkheid om wijnen te proeven. Zo kunt u nieuwe wijnen ontdekken, en de kennis van uw personeel opvijzelen.
  5. Ontzorgen
   Hoe ver gaat de wijngroothandel in het ontzorgen? Worden er meer zaken aangeboden naast wijn, zoals bijvoorbeeld het leveren van meubilair en aankleding?

Als u een positief antwoord krijgt op de vragen bij deze herkenningspunten, kunt u ervan uitgaan dat u de juiste partij heeft gevonden.

De meest complete wijngroothandel in de omgeving van Rotterdam

‘t Wijnblad is al meer dan 12 jaar een gevestigde naam bij horeca-ondernemers in de Randstad, Zeeland en Brabant. Wij helpen hen niet alleen met goede huiswijnen – ‘t Wijnblad doet méér. Wij bieden horeca-ondernemers door heel Nederland uitstekende huiswijnen en een totale dienstverlening op het gebied van horeca-oplossingen:

 • Glaswerk graveren
  Nooit meer last van te volle glazen!
 • Wijnkaarten
  Wij helpen u met het maken van een wijnkaart.
 • Klimaatkasten
 • Proeverijen
 • Gedestilleerd
 • Aankleding horeca
 • Horeca meubilair
 • Cellar33°
 • Twistop Tapsysteem
 • Personeelstraining
 • Wine & Dine
 • Invulling feestavonden

Dankzij onze passie en totale dienstverlening zijn wij de snelst groeiende wijngroothandel in Zuid-Holland, Zeeland en Brabant!

‘t Wijnblad: uw wijnpartner 

We houden niet alleen van wijn, wij zíjn wijn. Onze liefde voor het vak maakt ons gedreven om de mooiste (huis)wijnen te vinden waarmee u uzelf kunt onderscheiden. ‘t Wijnblad is groot geworden door klein te blijven en maakt zich hard om de allerbeste service te leveren.

Ben u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek onder het genot van een wijntje. U kunt ons bereiken op 010-5111585 of info@wijnblad.nl.