Wijnblad

Artiest 4 You

’t Wijnblad is altijd bezig om meer te bieden dan andere wijngroothandels.  Na wijn verzorgen wij graag voor u bier, cocktails, speciaal gedistilleerd en nu ook Artiesten.

Het doet wonderen als u op een avond een artiest arrangeert het geeft een nieuwe “boost” in uw zaak.

U vraagt en wij regelen, al is het “Pop tot Jazz” van “Jazz tot Classic” en
van “Classic tot een DJ” we zijn van alle markten thuis,

Lets make a party!

ackertje6

Een kleine greep van onze artiesten

Jerry van Vianen

artiest jerry

De zanger Jerry van Vianen kan je niet met een paar woorden beschrijven, maar als we er dan toch een paar moeten noemen zijn het: Uitstraling, Perfectionisme, Performance en Podiumbeest!
Het begon in 1997 Jerry stond in de grote finale van Henny Huisman’s Soundmixshow en werd 2e  met het liedje “Ik leef niet meer voor jou” van Marco Borsato. Na deze gigantische boost is Jerry ruim 2 jaar lang de imitator van Marco Borsato geweest en trad hij op door het hele land. Vele kennen dan ook de in 1999 uitgebrachte “Marco Medley”.

Marc Canto

artiest marc

Het bereik van de Nederlandse tenor Marc Canto is indrukwekkend. Met toonhoogtes over drie-en-en-half octaaf weet hij menigeen te raken tot op het bot. Dat gebeurt in ieder geval met zijn eerste solo-single ‘Mama’. Canto’s nieuwe solo-single ‘Mama’ kwam uit op 1 mei 2013. Hierop zingt hij de prachtige Nederlandstalige versie van het gelijknamige nummer van Il Divo, vertaald door zanger en liedjesschrijver Tony Neef. Dit was te zien bij programma Business Class op RTL7 van Harry Mens.

Frank Live

artiest frank

Met een voorkeur voor jazzy popmuziek is Frank een zeer veelzijdige entertainer.Met repertoire van onder andere frank Sinatra, Neil Diamond, Willy Nelson en Michael Bublé heeft Frank reeds vele mensen verrast. Uiteraard ontbreekt ook het Nederlandse repetoire niet. Met onder andere André Hazes en René Froger.

Door zijn veelzijdigheid is Frank uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, bruiloften en tevens als achtergrond zoals bij een huiskamerconcert of diner.

Ellen Vos

artiest Ellen

Naast de klassieke nummers van componisten als Bach,Mozart, Verdi, Puccini, Dvorjak en Schubert brengt Elle  met evenveel passie composities van bijvoorbeeld: Sarah Brightman, Emma Shapplin of Celine Dion. Daarbij rekent zij ook musicalnummers, moderne jazznummers en tegenwoordig zelfs popmuziek tot haar repertoire.

Daarnaast is Ellen ondanks haar specialisatie “stem”: allround logopediste in haar eigen logopediepraktijk “Ellen Vos Logopedie”

Nicole

artiest nicole

Nicole is een zangeres met een warme jazzy stem. Haar timbre heeft, zeker in de jazzmuziek, een nieuwe kleur met een diep heldere klank. Op het podium straalt Nicole internationale allure uit met haar optredens in Duitsland, Spanje, Turkije en zelfs Azië. Daar maakte ze grote indruk op diverse jazzfestivals. Niet alleen vanwege haar stem maar ook door haar geweldige show, spontaniteit en gedrevenheid.
Nicole speelt met haar publiek. Soms een beetje uitdagend, dan
weer mild ontroerend.

Bekijk hier haar facebook pagina

Julio Iglesias

artiest Julio

Zijn mimiek, bewegingen en uiteraard zijn stem zijn identiek aan zijn grote voorbeeld ‘Julio Iglesias’!

De Nederlandse Julio Iglesias Look a Like verzorgt een live act  op uw feest, verjaardag, bedrijfsfeest, receptie etc. Deze act is geschikt op verschillende plaatsen in te zetten. Of het nu gaat om een groot feest met een rustpunt of een diner!

Rien Terhal

proeveri rien

Gene Travis

artiest travis

Gene is één van de meest veelzijdige artiesten van Nederland. Wie eenmaal zijn stem gehoord heeft is aan zijn lippen gekluisterd. Grappen en grollen of juist stijlvol, dit alles is Gene niet onbekend. U zult genieten van zijn Pavarotti act en nog veel meer.
Gene Travis is een rasartiest. Met hart en ziel stort hij zich telkens weer in het vrolijke avontuur om zijn publiek te vermaken. Wie eenmaal zijn stem heeft gehoord, is aan zijn lippen gekluisterd.